Velkomme til 2017

Så er vi tilbage!

Et fantastisk år er gået, og fra Restaurant og Café Nielsen skal der lyde en stor tak for det forgangne år.

2016 var året hvor vi stolte kunne præsentere jer for Restauranten og Café Nielsen, samt dens gårdhave.

Igennem året har vi fået prøvet forskellige tiltag og menuer af, som I har taget rigtig positivt imod. I skal vide, at alle jeres kommentarer og positive tilbagemeldinger er guld værd og er med til at give os energi til nye spændende tiltag.

Restaurant og Café Nielsen er hele tiden i udvikling – og vi glæder os derfor til, at tage hul på endnu et spændende år med masser af nye som gamle traditioner, flere spændende arrangementer, selskaber og events sammen med jer.

I det nye år fortsætter vores ihærdige indsats for at give jer nogle dejlige oplevelser, gode oplevelser og lækker mad.

Vi starter d. 2. januar op med vores lækker Biksemad som serveres med bearnaise sauce
Dagens varme ret fra kun 69,-

Nyheder:
Fra søndag d. 8/1 starter vi igen op med vores populære Søndags Buffet, men som noget nyt, har vi sammensat søndags Buffet med Brunch, så der er noget for alle !
Søndags Brunch og buffet fra kl. 10:30

Ligesom Dagens ret, vil vi tilbyde ugens Grød, suppe eller Dessert. Kan naturligvis også bestilles som mad ud af huset til 45,- eller ved køb af dagens ret eller søndags Brunch / Buffet til kun 35, –
Månedens 3 rettes menutilbud, samt månedens madplan for dagens varme ret vil ligger klar i restauranten fra i dag kl. 12.

Udover dagens varme ret, vores 3 rettes månedens menutilbud, samt vores a la carte kort, som kan nydes her i restauranten og cafeens områder eller som mad ud af huset, vil vi byder jer løbende indenfor til forskellige madtermer, oplevelser, foredrag og events. I vil snart kunne se programmet for nogle af de kommende begivenheder i kalenderen her på facebook og på vores hjemmeside.

Hunde er velkomne med i Restaurant og Café Nielsens gårdhave. Ind- og udgang, samt området hvor man kan sidde med sin hund, er i den forreste del af gårdhaven ud mod Netto. Husk at læse reglerne, hvis du vil have din hund med ud at spise eller drikke en kop kaffe i restaurantens gårdhave.

Restaurant og Café Nielsen er stedet der sætter de perfekte rammer, hvad end det drejer sig om firma-arrangementer, fødselsdage, bryllupper, konfirmationer, barnedåb eller begravelseskaffe.

Er 2017 året hvor I skal holde eller planlægge din næste fest, så giver Restaurant og Café Nielsens omgivelser og lokaler jer mange muligheder, for at skabe den optimale ramme til dit arrangement.

I er altid velkommen til at kontakte os eller kigge forbi gården. Så kan vi sammen finde frem til den løsning, der passer bedst til jeres arrangement.

Husk at I allerede nu kan booke lokale til konfirmation i år 2017!

Kontakt os gerne, hvis I har spørgsmål, ønsker eller ideer til en bestemt ret, temadage, foredrag eller events m.m.

Følg os og lad jer fortsat inspirere via vores hjemmeside eller her på Facebook.

I er velkommen til at dele nyhedsbrevet med dit netværk, hvis du mener, det kunne være interessant for nogen der.

Vi glæder os til at byde jer velkommen i 2017.

twitterinstagram
twitter