Godmorgen. Så bliv det lørdag og J-dagen gik over alt forventning

Godmorgen. Så bliv det lørdag og J-dagen gik over alt forventning. Det var rigtigt dejlig at se børnene hygge sig i snéen og at så mange kom forbi for at fejrer J-dagen med os. Tak til Frank for igen i år at sætte lys og musikken. Tak til personalet for den god service I yder og hygger omkring alle på Tak til kokken Thomas for at lave Ølbraiserede svinekæber som virkelig kom helt bag på både mig og rigtigt mange af gæsterne hvor godt det smagte. Det var en helt fantastik mad- og smags oplevelses.
Dagens ret i dag er Shepherds Pie
og på søndag holder vi Allehelgenssøndag hvor vi sætter et lys for dem vi har kær. Udover vore smørrebrød og a la carte kort består dagens ret på søndag
Hønsekødsuppe med mel- og kødboller. 89,-
Klatkager med syltetøj og sukker 59,-
Vi ønsker jer alle en god weekenden

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 SE MERE HER PÅ 

twitterinstagram
twitter