Undgå at tænke på jul- og Nytårs-menu

Bestil allerede nu på tlf. 88 77 20 70

 DIN HELSTEGT JULEAND 299,-
(nok til 4 couvert) Kan efter ønske tranchering. leveres i foliebakke med fedt
Andesauce 40-,.

DIN JULEAFTENS 3-RETTERS MENU 339,-
Forret: Varmerøgte laks med pestosalat, brød og smør
Hovedret: Gammeldags Andesteg og ribbensteg med Brune og
Hvide Kartofler, rødkål, surt og et halv æble med ribsgele

Dessert: Ris al mande med kirsebærsovs

JULEAFTENS VEGETARISK 3-RETTERS MENU 339,-
Forret: Rødbedecarpaccio med feta og rødløg
Hovedret: Nøddepostej, med Brune og Hvide kartofler. svampesauce, rødkålssalat
Dessert: Ris al mande med kirsebærsovs (lavet på vaniliesojamælk og sojafløde)

TIL FØRST OG ANDEN JULEDAG
JULEBUFFET TIL 199,-
Kokkens julebuffet til 199,- (afhentning d. 24/12 mellem kl. 11 – 13 -kun ved forudbestilling på min. 4 personer)

VEGETAR JULEBUFFET 199,-
Bagte rodfrugter med krydderier
Kikærtefrikadeller
Bønnepostej
Farsbrød med linser og cashewnødder
Rødbedehummus med rygeost
Bønnesalat med oliven, bladselleri og valnødder
Brie med honning syltede nødder
Ris á la mande med kirsebærsauce
Serveres med rugbrød, lyst brød og smør

DIN NYTÅRS MENU 369,-
Forret: Rimmet torsk på jordskokke panna cotta med havtorn sirup og salturt
Hovedret: Bacon barderet kalvemørbrad bagte selleri og rødbeder timiansky kartoffelgratin
Dessert: Brownie med vanilleis og hindbærcoulis

Husk at bestille din
jule- og nytårs-mad til d. 24, 25 og 31/12
Menuerne skal bestilles min. 14 dage før,
Ved bestilling skal der betales et reservationsgebyr på kr. 200,-
som naturligvis trækkes fra den samle regning ved afhentning.

Alle menuerne er gjort klar lige til servering med det samme, eller
til opvarmning når det passer dig, uden at det bliver tør og kedelig.

Til afhentning d. 24/12 og d. 31/12 mellem kl. 11 – 13
Ved sener bespisning end 2 timer efter afhentning, skal alle menuer på køle og evt. isen skal i fryseren.

twitterinstagram
twitter